F.A.Q.

Onze meest gestelde vragen

Wat is Aerize?

Aerize is een hoogwaardig merk van voedingssupplementen dat zich richt op het leveren van de allerbeste gummies met behulp van de beste ingrediënten die de aarde te bieden heeft. Ons team is toegewijd aan het creëren van de beste gummiesupplementen met natuurlijke en biologische ingrediënten die zowel goed zijn voor jouw lichaam als voor het milieu.

Wat maakt Aerize gummies anders dan andere merken?

Bij Aerize maken we uitsluitend gebruik van de allerbeste ingrediënten om ervoor te zorgen dat onze gummies van de hoogste kwaliteit zijn. We selecteren onze leveranciers zorgvuldig en hanteren strikt de EU-regelgeving om ervoor te zorgen dat onze gummies vrij zijn van schadelijke radicalen en zware metalen. Bovendien onderwerpen we onze producten aan onafhankelijke tests op pesticiden, toxines en andere schadelijke stoffen om de puurheid en veiligheid te waarborgen.

Zijn Aerize gummies vegan en suikervrij?

Ja, onze gummies zijn veganistisch en op suikervrije basis. Ze worden vervaardigd met een diversiteit aan natuurlijke en biologische ingrediënten, waaronder planten, fruit en groenten. Onze gummies bevatten geen dierlijke producten en zijn geschikt voor veganisten. Sommige producten kunnen een zeer kleine hoeveelheid natuurlijk voorkomende suikers bevatten. Dit staat altijd van tevoren aangegeven.

Zijn Aerize gummies glutenvrij?

Ja, onze gummies zijn glutenvrij. We selecteren onze ingrediënten zorgvuldig om ervoor te zorgen dat onze producten veilig zijn en geschikt voor mensen met dieetbeperkingen of gevoeligheden. Onze gummies worden gemaakt met een verscheidenheid aan natuurlijke en biologische ingrediënten die vrij zijn van gluten, waardoor ze een uitstekende optie zijn voor degenen die gluten moeten vermijden in hun dieet.

Hoe bestel ik bij Aerize?

Een bestelling plaatsen bij Aerize is eenvoudig! Bezoek eenvoudigweg onze website en kies de producten die je wilt aanschaffen. Voeg ze toe aan je winkelwagen en reken af met ons veilige betalingssysteem. Bestel vóór 15:00 uur en het is morgen al bij je thuis!

Kunnen Aerize-gummies gebruikt worden als vervanging voor voedsel of medicijnen?

Hoewel Aerize-gummies hoogwaardige supplementen zijn die kunnen bijdragen aan je gezondheid en welzijn, dienen ze niet gebruikt te worden ter vervanging van voedsel of medicijnen. Het is belangrijk om een gebalanceerd dieet te volgen en medisch advies in te winnen indien nodig. Onze gummies zijn bedoeld als aanvulling op een gezonde levensstijl en mogen niet worden gebruikt als vervanging voor een gezond dieet of medische behandeling.

Hoe kan ik contact opnemen met Aerize?

Als je vragen hebt of hulp nodig hebt, staat ons team altijd paraat om te helpen! Gebruik de chatfunctie op onze website om snel met ons te communiceren, stuur ons een e-mail, bel ons, of neem contact met ons op via WhatsApp. We zijn hier om je te ondersteunen en ervoor te zorgen dat je de best mogelijke ervaring hebt met onze producten.